Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 07:23
Τοπικά

Η ΧΕΝ Βόλου έκοψε την πίτα (φωτογραφίες)






Σε εορταστικό κλίμα, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η κοπή πίτας της Ομάδος ΧΕΝ Βόλου στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου.

Το Σωματείο με τη μακρόχρονη δράση, που λειτουργεί από το 1982 στην πόλη του Βόλου, αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες Βολιώτισσες, οι οποίες επιθυμούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους και παράλληλα να διευρύνουν τον χρόνο τους.

Η υπεύθυνη της Ομάδας ΧΕΝ Βόλου κ. Πηνελόπη Παπαθανσίου, δικηγόρος, στον λόγο της ευχήθηκε στις παρευρισκόμενες προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία, χρόνια καλά και δημιουργικά, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο χρόνος που φεύγει, μας κατέδειξε ότι δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε μπροστά στα προβλήματα της εποχής. Οι προκλήσεις είναι πολλές και για την αντιμετώπισή τους απαιτείται συνείδηση, ενεργοποίηση και ένα νέον τρόπο σκέψης από όλες μας. Με ενότητα και αλληλεγγύη μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Εχοντας εμπιστοσύνη στη δημιουργική διάθεση της κάθε μίας από εμάς, είμαι βεβαία ότι μπορούμε όλες μαζί να προωθήσουμε τον στόχο της Οργάνωσής μας, που είναι η ανάπτυξη της ηγετικής και συλλογικής δύναμης των γυναικών και των κοριτσιών, για να επιτύχουμε δικαιοσύνη, ειρήνη, υγεία, ελευθερία, ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Τυχερή της βραδιάς ήταν η Θεοδώρα (Ντόρα) Σαμαρά, η οποία κέρδισε το φλουρί. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά στο πιάνο η Ρόζυ Λασκαράκη, ενώ τραγούδησε η Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας, συνοδεία της μαέστρου Στάσας Τζάλα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΑ ΑΛΕΞΙΟΥ