Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 15:10
Παραθλητικά

Η συσπείρωση σταμάτησε στα 75 νέα μέλη






Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου ενημερωθήκαμε ότι τα μέλη που δεν είναι ταμειακώς εντάξει έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν την οφειλή τους μέχρι τις 27 Απριλίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφούν από τα μητρώα του Ερασιτέχνη.

Επίσης καλούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου να γίνουν άμεσα μέλη του Ερασιτέχνη (καταβάλλοντας 20 ευρώ ετησίως), ώστε μέσα από την ισχυροποίηση του μητρικού σωματείου, να ξαναδούμε την ποδοσφαιρική ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Ωστόσο, στην  ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου ξέχασαν να αναφέρουν πόσα μέλη εγγράψανε στη Δ.Σ. της προηγούμενης Δευτέρας. Διότι μεταξύ των θεμάτων του προηγούμενου Δ.Σ. ήταν και η εγγραφή νέων μελών που έκαναν αίτηση τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Και ερωτώ: Αληθεύει ότι τα νέα μέλη που εγράφησαν στον Ερασιτέχνη ανέρχονται στα 75 ή μήπως πάλι η πληροφόρησή μου είναι λανθασμένη; Οχι τίποτα άλλο, αλλά όταν πριν από ενάμισή μήνα είχα αναφέρει ότι ο αριθμός των νέων μελών είχε ανέλθει στα 47, κάποιοι από τον Ερασιτέχνη με ειρωνεύτηκαν και κυρίως με κατηγορούσαν ότι δυσφημώ το σωματείο.

Και αν τελικά το νούμερο αυτό είναι πραγματικό, για ποια συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου μιλάμε;

 

Υ.Γ.: Επειδή κάποιοι ενδεχομένως να μην καταλαβαίνουν αυτά που διαβάζουν, θα το εξηγήσω για μία και τελευταία φορά.

Αν τελικά τα νέα μέλη που έχουν γραφτεί στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου είναι όντως 75, δεν ευθύνεται ούτε ο Τσεκούρας ούτε τα μέλη του Ερασιτέχνη.

Αυτό για να μην λένε ότι δυσφημώ με τα γραφόμενα μου τον Ερασιτέχνη, όπου παρεπιμπτόντως είμαι και επίσημα μέλος, παρά την προσπάθεια κάποιων να μην γίνω.