Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:50
Κόσμος

Η ποπ σταρ ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν – Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση τους






Το σαββατοκύριακο, το συγκρότημα του Κιμ Γιονγκ Ουν επρόκειτο να εμφανιστεί στο Πεκίνο, σε μία διαφορετικής μορφής διπλωματία, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνεται ο δικτάτορας. Οι παραστάσεις όμως ματαιώθηκαν.

Μετά από την απόσυρση του συγκροτήματος, τα 21 μέλη του οποίου- όλες γυναίκες- διάλεξε ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν, φούντωσαν ξανά οι φήμες ότι έχει σχέσεις με την αρχηγό των Moranbong Band. Το συγκρότημα επρόκειτο να εμφανιστεί στο Πεκίνο, μπροστά σε Κινέζους αξιωματούχους και επιχειρηματίες, αλλά σύμφωνα με το θέατρο που θα τη φιλοξενούσε, η παράσταση ματαιώθηκε «για συγκεκριμένους λόγους», χωρίς να τους διευκρινίσει.

Τι συνέβη λοιπόν με τη… χορευτική διπλωματία της Βόρειας Κορέας; Αρκετοί πιστεύουν ότι ο ηγέτης της χώρας διέταξε να επιστρέψει το συγκρότημα, προκειμένου να βάλει τέλος στις συζητήσεις για τη σχέση του με την Χιόν Σονγκ Γουόλ, την αρχηγό του συγκροτήματος, το οποίο δημιουργήθηκε το 2012.

Η Χιόν, σύμφωνα με την Daily Beast, εξαφανίστηκε το 2013 και αρκετοί πίστευαν ότι θανατώθηκε. Επανεμφανίστηκε όμως μία χρονιά αργότερα, και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν με το συγκρότημα στο Πεκίνο. Ταυτόχρονα με την απόσυρση από το Πεκίνο, η Β. Κορέα σταμάτησε και τις συζητήσεις με τη Ν. Κορέα, όπου τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες «βούιζαν» για την αισθηματικής φύσεως σχέση της Χιόν με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Βέβαια, πέρα από αυτό το ζήτημα, υπάρχει και μία άλλη θεωρία για τη ματαίωση της συναυλίας. Η Βόρεια Κορέα αρχικά ήθελε τον πρόεδρο ή τον πρωθυπουργό της Κίνας στο κοινό, κατά την εμφάνιση του συγκροτήματος. Ομως, το Πεκίνο αποφάσισε να στείλει κάποιον άλλο αξιωματούχο, σε επίπεδο υφυπουργού, κάτι που οδήγησε τη Νότια Κορέα στην απόφαση να ματαιώσει την εμφάνιση.

Πηγή: iefimerida.gr