Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 05:09
Παραπολιτικά

Η ξεφτίλα των “προοδευτικών” και “δημοκρατικών” δυνάμεων της πόλης!






Όχι ρε φίλε… δεν γίνονται αυτά! Στο μαύρο τόξο, στο μαύρο σύννεφο, στους παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου και ο προοδευτικός και δημοκράτης Δήμαρχος της Λάρισας που ο αθεόφοβος, και όχι μόνο, υποδέχτηκε θερμά στη Λάρισα και το γραφείο του ποιον νομίζετε; Τον Εφραίμ!!!

Ναι τον γέροντα που έχει ευεργετήσει το Βόλο και τη Μαγνησία και όταν τον τίμησαν ο Αχιλλέας Μπέος και η Δημοτική Αρχή εξεγέρθηκαν οι δημοκρατικές συνειδήσεις κορυφαίων τοπικών παραγόντων (τύπου Καρεκλίδη, Οικονόμου, Γαργάλα, Τασσοπούλου και σια) και κατήγγειλαν μέχρι κατάλυση της Δημοκρατίας!

Τότε έφθανε το τέλος του Βόλου, μαζί με της Δημοκρατίας, χθες, στη Λάρισα ήταν απλώς μια βροχερή μέρα του Νοέμβρη. Βλέπετε ο Καλογιάννης, Δήμαρχος Λάρισας, είναι δικός τους. Σπλάχνο από τα σπλάχνα τους. Υποκριτές του αισχίστου είδους, καθημερινά ξεγυμνώνονται χωρίς ίχνος ντροπής.

Και επειδή σε αυτή την πόλη της παραπληροφόρησης και της δημοσιογραφίας των εργολάβων και των επιταγών η αξιοπιστία αμφισβητείται ιδού και το σχετικό ρεπορτάζ από ενημερωτικό site της Λάρισας