Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:50
Τοπικά

Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου Βόλου με το Χρ. Νικολόπουλο – Ελεύθερη είσοδος






«Εμείς θα τραγουδάμε» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στις 9.30 το βράδυ. Επικεφαλής του σχήματος είναι ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και τα τραγούδια του ερμηνεύουν η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσιάζεται με τεράστια επιτυχία στην Αθήνα στο «Περιβόλι του Ουρανού» στην Πλάκα και αποτελεί μία από τις μουσικές παραστάσεις που έλαβαν διθυραμβικές κριτικές.

Η συναυλία θα παρουσιαστεί στην αίθουσα Ergon Showground του συγκροτήματος Τσαλαπάτα, η οποία για τις ανάγκες των εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου μετατρέπεται σε συναυλιακό χώρο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για τη συγκεκριμένη συναυλία, μεταξύ άλλων έχουν γραφτεί στον αθηναϊκό τύπο:

-«Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο καθένας με τη δική του μεγάλη ιστορία…

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες, η Πίτσα Παπαδοπούλου με προσφορά-αληθινό πλούτο στη μουσική μας σκηνή και ο Στέλιος Διονυσίου με τη γνήσια λαϊκή φωνή που «μιλάει» στις καρδιές όλων θα σας παρασύρουν με ένα κεφάτο & απογειωτικό μουσικό πρόγραμμα. Ανεξίτηλα στο χρόνο τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή, μελωδίες του χθες & του σήμερα»,

-«Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για τη μουσική μας σκηνή. Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές. Η Ασπασία Στρατηγού μια προικισμένη ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη».

Γι