Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:53
Παραπολιτικά

Η λιτανεία του… Λαζάρου!






Αν υποθέσουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος κάνοντας λόγο για πολιτική και προσωπική δίωξη σε βάρος του από συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό ο Λάζαρος Γαϊτάνης κατελήφθη από ιερό αμόκ, τότε μετά την σκληρά καταγγελτική δήλωση του ΠΑΜΕ κατά της προέδρου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, που καταδίκασε στελέχη του, λογικά θα πρέπει να νοσηλεύεται και δη σε κρίσιμη  κατάσταση… ή απλώς έχει επιλεκτική ακοή;

Λάζαρος Γαϊτάνης, λοιπόν… Συμπαθής μορφή, τον θυμόμαστε (άλλωστε από εκεί τον γνωρίσαμε) ως «πελάτη» του Γιώργου του Φώτη στο ΠΑΣΟΚ, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν…κόμμα, ο Φώτης, γραμματέας και ο Λάζαρος πάλευε να γίνει εκείνος γραμματέας! Τα χρόνια πέρασαν και ο Λάζαρος αντί για γραμματέας έγινε…πρόεδρος. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου. Τελικά οι ΠΑΣΟΚοι έκαναν πιο εύστοχες επιλογές από τους…δικηγόρους!

Όπως λένε οι συνάδελφοι του η μόνη μεγάλη επιτυχία του, ήταν η ριζοσπαστική, έως επαναστατική, του πράξη να αναρτήσει το πορτρέτο εν ζωή πρώην προέδρου, στα γραφεία του Συλλόγου! Ίσως από καλή προαίρεση, ίσως γιατί, με μια κάποια υστεροβουλία (και γνώση), ελπίζει ότι θα δει σύντομα και το δικό του!

Τώρα επιδίδεται σε «λιβάνισμα», μέσω ανακοινώσεων, σε Εισαγγελείς και σε καυγάδες με τον Αχιλλέα Μπέο. Φαίνεται ότι δεν αντέχει την αμφισβήτηση στη Δικαιοσύνη. Γι αυτό και ψάξαμε τις παρεμβάσεις του στον πόλεμο μεταξύ των δικαστικών ενώσεων και τις κατηγορίες που εκτοξεύονται εκατέρωθεν, τις δηλώσεις των προέδρων ανώτατων Δικαστικών, τις περιπτώσεις παραπομπής δικαστών και εισαγγελέων, την περίπτωση Ντογιάκου, την… την… την.. αλλά δεν βρήκαμε τίποτα!

Συμπέρασμα… κατά τον οξυδερκή υπηρέτη του συστήματος (Δικαιοσύνης) Λάζαρο, αυτή κινδυνεύει από τις δηλώσεις του Μπέου… εύγε Λάζαρε, μέχρι και ο Φώτης θα σε καμαρώνει…