Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 19:38
Παραθλητικά

Η καραμέλα της “ομηρίας” έλιωσε. Αλλάξτε καραμέλα






Το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωνα χθες, διαβάζουμε και ακούμε για δήθεν “ομηρία” του Ολυμπιακού Βόλου και πως επιτέλους πρέπει να απαλλαγεί η ομάδα από αυτή.
Επειδή λοιπόν πολύς λόγος έχει γίνει περί “ομηρίας”, αναρωτιέμαι το εξής: Ποιος μεγαλοεπιχειρηματίας ήρθε τα τελευταία χρόνια για να αγοράσει και να επενδύσει στον Ολυμπιακό Βόλου;
Ποιος μεγαλοεπιχειρηματίας ζήτησε την ομάδα και δεν του την έδωσαν.
Ποιος μεγαλοπαράγοντας ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου και έφαγε πόρτα;
Ακόμα – ακόμα. Ποιος ήρθε και ζήτησε να τρέξει την ομάδα και αρνήθηκαν τα δήθεν μεγάλα κεφάλια του Ολυμπιακού Βόλου;
Κάθε καλοκαίρι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου από τον Καραγιάννη μέχρι τους Βαρούτσικο και Τόρη καλούν οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει την ομάδα χωρίς αντίτιμο. Αλλά κανείς δεν εμφανίζεται.
Οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό Βόλου τα τελευταία χρόνια ήταν ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο Γιώργος Βαρούτσικος και ο Γιώργος Τόρης που μάτωσαν οικονομικά, καθώς και οι τωρινοί παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια μπας και σώσουν την παρτίδα. Κανείς άλλος.
Ψέματα. Είχε ενδιαφερθεί για μία ημέρα και ο Πλεξίδας πριν από δύο χρόνια, μόνο και μόνο για να παίξει το παιχνίδι του με τη Λάρισα.

Πιθανόν βέβαια, όλοι αυτοί που μιλούν για “ομηρία” του Ολυμπιακού Βόλου να γνωρίζουν κι άλλους μεγαλοπαράγοντες που θέλησαν να αποκτήσουν την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά βρήκαν την πόρτα του Ολυμπιακού Βόλου κλειστή. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μήπως θα ήταν καλό, όταν μιλούν περί ομηρίας να μας αναφέρουν και τα ονόματα των ενδιαφερομένων…