Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:25
Αθλητικά

Η απάντηση στην αινιγματική δήλωση του Μιχάλη Ζιώγα






Μετά το τέλος του αγώνα Βελούχι – Ολυμπιακός Βόλου, ο Μιχάλης Ζιώγας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που οφείλεται η τραγική εμφάνιση της ομάδας στο Καρπενήσι, με τον Ελληνα τεχνικό να τονίζει: «Γνωρίζω την απάντηση αλλά θα τη συζητήσω με τον πρόεδρο».

Ποια όμως είναι η απάντηση που γνωρίζει ο Μιχάλης Ζιώγας και ήθελε να τη μοιραστεί μόνο με τον πρόεδρο;

Αυτό που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στο Βόλο, είναι ότι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και σε καμία περίπτωση τα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων» δεν θυμίζουν οικογένεια.

Εκτός αν το πρόβλημα είναι οικονομικής φύσης, διότι εδώ και καιρό ακούγεται ότι υπάρχουν ήδη σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών πέρα από την προκαταβολή δεν έχει λάβει τα συμφωνηθέντα έως τώρα χρήματα, γεγονός που αν ισχύει, μόνο προβλήματα δημιουργεί μέσα στα αποδυτήρια.

Το τι από τα δύο συμβαίνει, το γνωρίζει καλύτερα ο Μιχάλης Ζιώγας και φυσικά ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, οι οποίοι και είναι οι αρμόδιοι να επαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.