Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:45
Αθλητικά

“Η ανυπαρξία των παραγόντων σας, δημιούργησε τον Volos NFC”






Για τα καλά στην επίθεση φαίνεται πως έχει περάσει ο Volos NFC. Μέχρι σήμερα η διοίκηση των “κυανέρυθρων” επιδίωξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο κάποιοι προφανώς αυτό το εξέλαβαν ως αδυναμία.

Ετσι λοιπόν σήμερα, η διοίκηση του Volos NFC εξέδωσε και νέα ανακοίνωση (η τέταρτη στη σειρά) με την οποία επαναλαμβάνει τους λόγους της δημιουργίας της ομάδας και επιπλέον επιτίθεται σε όσους μιλούς απαξιωτικά για τη φετιή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση:

Επειδή κάποιοι ανύπαρκτοι παράγοντες έχουν επαναφέρει εσκεμμένα στο προσκήνιο το θέμα της μεταφοράς και της δημιουργίας του Volos NFC, θα θέλαμε να επαναλάβουμε το αυτονόητο.

Η μεταφορά και η δημιουργία της νέας ομάδας στην πόλη του Βόλου, έγινε λόγω της ανυπαρξίας των παραγόντων που κατάφεραν να απαξιώσουν τις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης. Αποκορύφωμα όλων, η αδυναμία τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Νίκης να μην τερματίσουν ούτε καν δεύτεροι στο περσινό πρωτάθλημα, ώστε να κερδίσουν την άνοδό τους στη Football League.

Σας πληροφορούμε λοιπόν, ότι εμείς που αγαπάμε την πόλη του Βόλου, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε να επανέλθει ο Βόλος στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Υ.Γ: Ηθικός πρωταθλητής με την ομάδα του να τερματίζει 17 βαθμούς διαφορά από τον πρωταθλητή Volos NFC, μόνο ένας ανύπαρκτος παράγοντας της Νίκης Βόλου θα μπορούσε να αισθάνεται. Εκτός αν εννοεί πρωταθλητής στη βλακεία.

Υ.Γ.1: Μήπως θα μπορούσε να μας ενημερώσει και εμάς, ο βοηθός του Ξηροφώτου, με ποιον τρόπο αναδείχθηκε πρωταθλητής ο Volos NFC;

 

VOLOS NFC – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ