Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 00:19
Παραθλητικά

Η αντικειμενικότητα του Θωμαϊδη άργησε πέντε χρόνια






Ακρως ενδιαφέρον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό άρθρο του Κυριάκου Θωμαϊδη στο sdna.gr (διαβάστε το ΕΔΩ).

Τι λέει λίγο πολύ ο Κυριάκος Θωμαϊδης; Οτι η Δικαιοσύνη κάθε άλλο παρά σωστά έχει κάνει τη δουλειά της μέχρι στιγμής τουλάχιστον στην υπόθεση του Koriopolis.

Τι λέει λοιπόν το άρθρο του Κυριάκου Θωμαϊδη; Οτι κακώς μέχρι σήμερα δεν έχει απομαγνητοφωνηθεί το σύνολο των συνομιλιών. Κάτι για το οποίο φώναζε εδώ και πέντε χρόνια ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και το ζητούσε επίσημα με τουλάχιστον 15 αιτήσεις του στη Δικαιοσύνη όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, λέει ότι το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη μεταξύ άλλων και τον Αχιλλέα Μπέο, θα έπρεπε να καταστεί άκυρο για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί η πλήρης απομαγνητόφωνηση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βουλεύματος και δεύτερον γιατί ελέγχεται πειθαρχικά ο Εφέτης Γιάννης Τσιμπλάκης ο οποίος συνέταξε το περιβόηο βούλευμα.

Επίσης ο Κυριάκος Θωμαϊδης αναρωτιέται γιατί ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Καλόφωνος, ο οποίος είχε τη δικογραφία στα χέρια του από τον Φεβρουάριο του 2012 έως την συνταξιοδότηση του ( Ιούνιος 2013) δεν έδωσε εντολή για πλήρη απομαγνητοφώνηση.

Ολα τα παραπάνω και πολλά ακόμα, τα φώναζε εδώ και χρόνια ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά κάποιοι μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Θωμαϊδης έκαναν πως δεν τον άκουγαν.

Πάλι καλά που κάποιοι από τους πολέμιους του Αχιλλέα Μπέου, αποφάσισαν όχι μόνο να δουν την αλήθεια, αλλά και να την πουν. Εστω κι αν χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια.