Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:52
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλλοδαπή σύντροφος έβαλε τη φωτιά στο σπίτι για να κάψει τον 61χρονο!






Η αλλοδαπή σύντροφος του 61χρονου άντρα ήταν εκείνη που έβαλε τη φωτιά, με σκοπό να τον κάψει ζωντανό, το πρωί της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη!

Η 46χρονη γυναίκα απο την Ουαλία ομολόγησε λίγη ώρα αργότερα πως επίτηδες έβαλε φωτιά στις κουβέρτες του κρεβατιού, όπου κοιμόταν ο σύντροφός της για να τον σκοτώσει.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, εκείνη βγήκε γρήγορα από το φλεγόμενο ισόγειο διαμέρισμα, ενώ ο άντρας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας εγκλωβίστηκε μέσα. Τελικά ένας από τους γείτονες μπόρεσε να τον σώσει, αν και υπέστη βαριά εγκαύματα.

Η γυναίκα συνελήφθη, σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας» και του «Εμπρησμού» και νοσηλεύεται φρουρούμενη, καθώς και η ίδια υπέστη ελαφριά εγκαύματα.

«Το ζευγάρι που μένει στο διαμέρισμα έχει συχνούς καβγάδες. Μία ώρα πριν το περιστατικό άκουσα φωνές. Η γυναίκα διαμαρτυρόταν στον σύντροφό της και φώναζε ότι θα κάψει το σπίτι» δήλωσε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ένας από τους περιοίκους. Άλλοι γείτονες αναφέρουν ότι το ζευγάρι απασχολεί αρκετά συχνά την Αστυνομία με τους τσακωμούς του.

Δεν ήταν μάλιστα, η πρώτη φορά που το διαμέρισμα παραδίδεται στις φλόγες. Το ίδιο είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι. Η Πυροσβεστική είχε αποφανθεί ότι και εκείνο το περιστατικό είχε προκληθεί από ανθρώπινη ενέργεια.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου.
 

 

Πηγή: thestival.gr