Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 07:38
Αθλητικά

Η άνοδος ήρθε. Τα καλύτερα έρχονται…






Ο Βόλος είναι από χθες το απόγευμα και επίσημα στη Football League. Οι «υανέρυθροι» του Χουάν Φεράντο πέρασαν νικηφόρα και από το Παραλίμνι και εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλέον το μόνο που απομένει για τη φετινή ονειρεμένη χρονιά είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στα πλέι οφ, κάτι που θα συμβεί με νίκη κόντρα στον Ηρακλή την επόμενη αγωνιστική.

Αυτό πάντως που απασχολεί από σήμερα κιόλας τους ανθρώπους του Βόλου είναι η επόμενη ημέρα και ο σχεδιασμός της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι ιθύνοντες του Βόλου έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους, έχοντας φυσικά θέσει εκ των προτέρων πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι ο στόχος του Βόλου και στο πρωτάθλημα της Football League θα είναι πρωταγωνιστικός.

Και επειδή οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα έχουν αποδείξει ότι έχουν την ικανότητα να υλοποιούν τους στόχους που θέτουν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι τα καλύτερα για τον Βόλο και τους Βολιώτες έρχονται.