Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:20
Άλλες Ειδήσεις

Ηρθε η νέα έκδοση Google Play Music – Ενας… προσωπικός dj






Η ανανεωμένη έκδοση της δημοφιλέστερης εφαρμογής για αναπαραγωγή μουσικής είναι από σήμερα διαθέσιμη, με το νέο Google Play Music να επανέρχεται πιο πλήρες από ποτέ.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη σε 62 χώρες, αλλά μόνο για συσκευές Android. Οι… οπαδοί της Apple και γενικότερα οι χρήστες κινητών με λειτουργικό iOS θα πρέπει να περιμένουν λίγες ακόμα ημέρες.
Το ανανεωμένο Google Play Music είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει στους χρήστες το προνόμιο της… απόλυτης εξατομίκευσης. Παράμετροι όπως η τοποθεσία, οι καιρικές συνθήκες, η ώρα, η ημερομηνία, αλλά και οι δραστηριότητες που κάνει ο χρήστης, επηρεάζουν το ρεπερτόριο της εφαρμογής, συνθέτοντας μια λίστα που σύμφωνα με τους αλγόριθμους της Google είναι η καλύτερη δυνατή, για τη συγκεκριμένη στιγμή.

Στην καινούργια έκδοση του, το Google Play Music περιλαμβάνει επιπλέον ένα ραδιοφωνικό σταθμό, τον πιο πρόσφατο που άκουσε ο χρήστης, έτσι ώστε να είναι «χρήσιμο» ακόμα και σε περίπτωση που ένα κινητό δεν έχει ούτε κατεβασμένη μουσική, ούτε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Πηγή: iefimerida.gr