Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:29
Άλλες Ειδήσεις

Ηράκλειο: Η βάπτιση βάφτηκε με αίμα – Άκουσαν το όνομα και έβγαλαν μαχαίρια!






Βγήκαν τα μαχαίρια, το βράδυ του Σαββάτου μετά από βάπτιση στην Κρήτη, με αποτέλεσμα δύο άτομα, ηλικίας περίπου 45 ετών, να οδηγηθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Το επεισόδιο σημειώθηκε στον Κρουσώνα Ηρακλείου, ενώ τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά, για το τι ακριβώς συνέβη και οι δύο άντρες αλληλομαχαιρώθηκαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο εμπλεκόμενοι λογομάχησαν έντονα και όταν ένας από τους δύο αποχώρησε, όλοι πίστεψαν ότι η λεκτική μάχη έλαβε τέλος.

Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού τελικά επέστρεψε κρατώντας ένα μαχαίρι. Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αντρών συνεχίστηκε με συνέπεια να αλληλομαχαιρωθούν και να οδηγηθούν και οι δύο στο Βενιζέλειο. Το περίεργο είναι ότι ο ένας εκ των τραυματιών, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τα τραύματά του προκλήθηκαν από ατύχημα, καθώς όπως είπε ήταν μεθυσμένος και έπεσε σε μια βιτρίνα καταστήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι αστυνομικές αρχές ωστόσο που εξετάζουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι τόσο οι εμπλεκόμενοι όσο και κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες, θέλουν να αποκρύψουν τι πραγματικά συνέβη καθώς το χωριό είναι μικρό και συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις επικρατεί ο νόμος της σιωπής.

Πηγή: flashnews.gr