Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 00:55
Τοπικά

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια από το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου






Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για θέματα οδικής ασφάλειας με έμφαση σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, διοργανώνει η Διοίκηση της Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε.

Η κορύφωση και ολοκλήρωση των ενημερωτικών σεμιναρίων, στο παρόν στάδιο θα σηματοδοτηθεί από ειδική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο “Volos Palace” (Ξενοφώντος και Θρακών). Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας,  που είναι ανοικτή για το κοινό θα παρουσιαστούν τα σχετικά  προγράμματα της  «Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε.», μέσω θεματικών ομιλιών – εισηγήσεων.

Πιο συγκεκριμένα η Ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες των Παναγιώτη Γιόλα,  Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της «Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε.», με θέμα «Η δια βίου κατάρτιση των οδηγών της εταιρείας ως στοιχείο της Εταιρικής Κοινωνικής ευθύνη της», Μαρίνας Χρυσοβελώνη,  τέως Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ, με θέμα «Όραμα και προοπτική για τις Δημόσιες Μεταφορές», Νικόλαου Ηλιού, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, με θέμα «Οδική Ασφάλεια, Αμυντική Οδήγηση – ο ρόλος του οδηγού λεωφορείου στην πρόληψη ατυχημάτων», και του Δημήτριου Κουτρούμπας Προέδρου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Βόλου, με θέμα το ρόλο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Κυριακής Σαμίου – Χαρμάνη,  Νοσηλεύτριας – Εκπαιδεύτριας Α΄ Βοηθειών, με θέμα «Πιστοποιημένη εκπαίδευση Οδηγών στις Α’ Βοήθειες».

Τέλος στην ημερίδα θα μιλήσει ο Γιώργος Βιλδιρίδης Οικονομολόγος – Προέδρου και Διευθύνων Σύμβουλος «Α για Α.Ε.» με θέμα «Εκπαίδευση οδηγών για τη σωστή συμπεριφορά προς το επιβατικό κοινό – ευαισθητοποίηση και παροχή φροντίδας σε ΑμεΑ και ΑμκΑ».