Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:33
Παραπολιτικά

Ε, δεν πεθαίνουμε κι από αγωνία, αλλά…






Δεν θα έλεγε κανείς ότι στη Μαγνησία τρώνε τα νύχια τους από αγωνία για το ποιος τελικά θα βγει πρόεδρος σε ένα άγνωστο…κόμμα, που γενικώς και αορίστως αποκαλείται Δημοκρατική Συμπαράταξη (κατ’ άλλους Κεντροαριστερά!) αλλά όσο να είναι ένα ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει. Όχι τόσο ανάμεσα στους απλούς τους πολίτες, αλλά ανάμεσα στα επώνυμα στελέχη του χώρου, τα περισσότερα εκ των οποίων άλλωστε υπήρξαν (ή και είναι εν αναμονή) επαγγελματίες του είδους…

Με βάση όσα διαβάζουμε από δω κι από κει τα στρατόπεδα ήδη διαμορφώνονται μέρα με τη μέρα και εκδηλώνονται φωνές υποστήριξης.
Ο Αλέκος Βούλγαρης αποφάσισε να βρεθεί στη μάχη αυτή στο πλευρό της νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά θεωρώντας την φαβορί για τη νίκη.
Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκαθάρισε τη θέση του και στηρίζει Νίκο Ανδρουλάκη, με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις.
Ο τέως δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Πιτσιώρης φλερτάρουν με την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για τον νέο πολιτικό χώρο που συγκροτείται, ενώ η Πετρούλα Ντελεδήμου (τη θυμάστε, ε;) βρίσκεται ανάμεσα στα στελέχη που υποστηρίζουν τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Και επειδή η στήλη είναι γνωστή για την κακία της και αρέσκεται να παίζει με την αγωνία σας, σας αφήσαμε για το τέλος τις προθέσεις της στελεχάρας του χώρου (μόνο ο Γιαννάκος είναι πιο ογκώδης…) Άγγελου Αγραφιώτη! Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφονται ο Άγγελος δεν πρόκειται να πάρει θέση στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης, παρά μόνο στον δεύτερο, ισχυριζόμενος ότι με τον τρόπο αυτό επιλέγει “ενότητα”. Πάντως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον Νίκο Ανδρουλάκη όσο και με τη Φώφη Γεννηματά. Ναι ο Αγγελος!

Α ρε δόλιε Ανδρουλάκη… με Αναστασίου και Αγραφιώτη στη Μαγνησία, που πας λεβέντη μου; Που πας;