Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:19
Παρασκήνια

Εχασε τη λαλιά του ο Κούγιας






Μία ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της πρότασης του Εισαγγελέα Εφετών κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλου για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει κάνει ακόμα δηλώσεις.

Ο κατά τα’ άλλα λαλίλαστος Αλέξης, μέχρι πριν από μερικούς μήνες μας είχε ζαλίσει με τις δημόσιες τοποθετήσεις του για την «εγκληματική οργάνωση», για το ρόλο του ΜΑρινάκη και των μελών της ΕΠΟ και το πόσο κακό είχαν κάνει στην τότε του ομάδα, την Παναχαϊκή, τα μέλη της «εκληματικής οργάνωσης».

Και ενώ θα περίμενε κανείς, από χθες κιόλας, ο Αλέξης Κούγιας να πάρει σβάρνα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα, δικαιωμένος πια, αφού όλα όσα κατήγγειλε βρίσκονται μέσα στην πρόταση του κ. Δασκαλόπουλου, ω του θαύματος δεν έχουμε ακούσει τη φωνή του.

Αλήθεια κ. Αλέξη Κούγια; Ποια είναι πλέον η γνώμη σας για την πρόταση του κ. Δασκαλόπουλου; Ποια η γνώμη σας για την «εγκληματική οργάνωση». Και δεν αναφερόμαστε στους διαιτητές Αμπάρκιολη, Κάμπαξη και Ιωαννίδη, αλλά για τα μεγάλα κεφάλια της φερόμενης ως «εγκληματικής οργάνωσης»;

Θα την ακούσουμε τη φωνούλα σας ή τα εμβάσματα από το λιμάνι είναι τόσα πολλά, που σας κρατάνε το στόμα σας κλειστό.