Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:50
Παραθλητικά

Εχασε και την… μπάλα ο θηλυκός Μητσοτάκης






Μέχρι σήμερα ο Θηλυκός Μητσοτάκης ασχολιόταν αποκλειστικά και μόνο με τον Αχιλλέα Μπέο, γράφοντας ότι της κατέβαινε στο μυαλό απλά και μόνο για να βγάλει την πίκρα της που έχει μείνει στην απέξω.
Από σήμερα αποφάσισε να ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ακουσον – άκουσον. Ποια; Αυτή που δεν ξέρει τι έχει μέσα η μπάλα. Αυτή που βλέπει μπάλα στο δρόμο και την πάει απευθείας στην αστυνομία.
Πότε άραγε έμαθε τον Μοράν, τον Λεόν και τον Καραμανλή; Και κυρίως πότε την έπιασε ο πόνος για το μέλλον του Ολυμπιακό Βόλου;
Γιατί αν θυμάμαι καλά, όταν το 2011 ο αγαπημένος της «Γιωργάκης» διέλυσε τον Ολυμπιακό Βόλου και ο επίσης αγαπημένος της Πάνος Σκοτινιώτης καθόταν αναπαυτικά στην δημαρχική καρέκλα χωρίς να αντιδρά, εκείνη ούτε που ασχολήθηκε με το μέλλον της ομάδας του Βόλου. Προφανώς την περίοδο εκείνη, το μόνο που την απασχολούσε είναι το πώς θα προμοτάρει το έργο της προηγούμενης Δημοτικής αρχής.
Ας είναι. Εδώ στο Βόλο ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει ότι θέλει. Ευτυχώς για το θηλυκό Μητσοτάκη που δεν υπάρχει αστυνομία του Τύπου,. Διότι τότε δε θα είχε γλιτώσει τα ισόβια.