Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:35
Αθλητικά

Ετσι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιγιάλειο






Μονόδρομος αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, κάτι που τον γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά τη σημασία της σημερινής αναμέτρησης, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η μάχη της ανόδου.
Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Σούλης Παπαδόπουλος προσανατολίζεται να παρατάξει μία άκρως επιθετική ομάδα, ώστε να φτάσει στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Τι σκοπεύει λοιπόν να κάνει ο Ελληνας τεχνικός; Να παρατάξει τον Ολυμπιακό Βόλου στον σημερινό αγώνα με τον Παναιγιάλειο με δύο επιθετικούς, χρησιμοποιώντας τόσο τον Γουόρντεν όσο και τον Διαμαντόπουλο στην επίθεση. Ο Παπαδόπουλος και λόγω των πολλών απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών του, προσανατολίζεται στην αλλαγή του σχήματος σε 4-4-2 ώστε να γεμίσει την επίθεση.
Από κει και πέρα, στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Μοράν, αφήνοντας στον πάγκο τον Τσιλιγκίρη, ενώ στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει και ο πιο επιθετικογενής Χιντζίδης αντί του Μπουτζίκου.
Οσο για τις υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο πολύ αναμενόμενες, με τον Στρατηλάτη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τον Ζέρη στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Αρβανίτη και Καραμανλή να αποτελούν τον κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Τσιάρας και Νάστος θα αγωνιστούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και δεξιά τους θα βρίσκεται ο Νικολιάς.