Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:47
Αθλητικά

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σούλης

????????????????????????????????????





Να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα του θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου στην αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη αφενός για να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου και αφετέρου για να επιστρέψει η ψυχολογία στα ύψη.
Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να μετράει τέσσερις απόντες. Συγκεκριμένα από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάσουν οι Νάστος (τιμωρημένος), Φερνάντες, Ντάσιος και Νικολιάς (τιμωρημένοι).
Αντίθετα στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού θα βρίσκονται οι Λεόν, Γκουγκούδης και Τσιάρας, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Οι δύο πρώτοι ξεπέρασουν τους τραυματισμούς του, ενώ ο τρίτος εξέτισε την τιμωρία του.
Οσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» παραμένει άγνωστη μια και ο Σούλης Παπαδόπουλος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Για την ακρίβεια, όλες τις προηγούμενες ημέρες έχει δοκιμάσει πολλά σχήματα και πρόσωπα και είναι άγνωστο που θα καταλήξει. Ωστόσο με δεδομένες τις επιστροφές των Λεόν, Γκουγκούδη και Τσιάρα αλλά και τις νέες απουσίες των Νάστου και Νικολιά είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Εργοτέλη.