Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:46
Τοπικά

Εσβησε στην άσφαλτο 22χρονος Βολιώτης






Τελευταίο μεροκάματο για το Γιώργο Μάνο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Τρίκαλα – Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο συνοδηγός του Νίκος Ρήγας από την Αγριά
Στο δρόμο για το μεροκάματο κόπηκε το νήμα της ζωής για τον 22χρονο Γιώργο Μάνο από τη Νέα Ιωνία. Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο Τρικάλων – Αρτας, νωρίς χθες το πρωί, ενώ ο συνοδηγός του Νίκος Ρήγας από την Αγριά Βόλου, νοσηλεύεται στη χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση, ευτυχώς εκτός κινδύνου.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί έξω από το Παλαιομονάστηρο Τρικάλων (με κατεύθυνση προς Πύλη), όταν το αγροτικό 4Χ4 που οδηγούσε ο άτυχος 22χρονος ξέφυγε από την πορεία του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο ακολούθησε μία τρελή πορεία, προσέκρουσε αρχικά στο δέντρο και μετά βρέθηκε ξανά στο δρόμο όπου και καθηλώθηκε αφού είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.
Από την πρόσκρουση που ήταν σφοδρότατη, περίοικοι βγήκαν έξω στο δρόμο και αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Τροχαία που έσπευσαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος.
Για τον 22χρονο Γιώργο – Μάριο Μάνο δυστυχώς ήταν ήδη αργά, ενώ ο συνεπιβάτης του μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος με το ασθενοφόρο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης Τρικάλων και μετά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.
θάνατος του 22χρονου Γιώργου Μάνου ήταν ακαριαίος
Ο 22χρονος νοσηλεύεται στη χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων και σύμφωνα με τους γιατρούς με τους οποίους επικοινώνησε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Είναι ωστόσο σοκαρισμένος καθώς μπροστά στα μάτια του έχασε μέσα σε μία στιγμή το φίλο και συνεργάτη του.
Τα δύο νεαρά παιδιά εργάζονταν σύμφωνα με πληροφορίες σε τεχνικά έργα τοποθέτησης οπτικών ινών στο Μουζάκι Καρδίτσας. Από την ημέρα που έπιασαν δουλειά στο συγκεκριμένο έργο, διέμεναν στα Τρίκαλα και το συγκεκριμένο δρομολόγιο το έκαναν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο κάθε μέρα. Χθες ωστόσο δυστυχώς, ο θάνατος είχε «στήσει καρτέρι» στο συγκεκριμένο σημείο.

Θρήνος στη Νέα Ιωνία
Ατέλειωτος θρήνος στη συνοικία της Καλλιθέας στη Νέα Ιωνία από το άγγελμα του θανάτου του 22χρονου Γιώργου Μάνου. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο πρόωρα ο 22χρονος.
Τραγική ειρωνεία, οι γονείς του άτυχου 22χρονου, άνεργοι και οι δύο, πριν από δύο περίπου μήνες αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αμερική όπου έχουν συγγενείς για να εργαστούν και να βοηθήσουν τα τρία τους παιδιά, το Γιώργο και τις δύο αδερφές του. Σοκαρισμένοι οι συγγενείς από το χαμό του νεαρού παλικαριού με δάκρυα και λυγμούς, επικοινώνησαν χθες για να «μεταφέρουν» το τραγικό μαντάτο στους χαροκαμένους γονείς που επιστρέφουν μέσα στο Σαββατοκύριακο για να αποχαιρετήσουν για πάντα το μοναχογιό τους.
Θρήνος και στο facebook με τους φίλους του να τον «αποχαιρετούν» με συγκινητικά λόγια, αποσβολωμένοι και αυτοί για τον άδικο χαμό του.
Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή, ενώ η κηδεία θα καθοριστεί τις επόμενες ώρες.