Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:33
Παραπολιτικά

Επιστροφή στην… κανονικότητα!!!






Μεταξύ συγγενών και φίλων, όπου ο ένας χαιρετούσε τον άλλο όχι απλώς με το μικρό του, αλλά με το προσωνύμιό του (κοινώς παρατσούκλι), πχ. Μεγαλομανής, Άχρηστος, Ανίκανος, Βακέτα, Γκιόσα κοκ (παραδείγματα είναι, έτσι;) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας της πολυπληθούς και λαοφιλούς (ως τα φωτογραφικά ενσταντανέ μαρτυρούν) παράταξης της «ΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ» (να κάνουμε και καμιά δουλειά)…

Παρέστη προκαλώντας ρίγη συγκίνησης ο τέως (αν και όλοι τέως ήταν) Νομάρχης, Απόστολος Παπατόλιας, που ήταν μονίμως με το γνωστό, αποδεικτικό της ευφυίας του, χαμόγελο, μέχρι που του εξήγησαν ότι έκανε λάθος και αντί για την πλατεία Ελευθερίας και τα γνωστά γραφεία βρέθηκε στο φόρουμ. Όπως αποδείχθηκε παρακολούθησε το δίδυμο Αποστολάκη – Κοκκινάκη (που πάει παντού) και παρασύρθηκε, με αποτέλεσμα όχι απλώς να ευχηθεί στον Πορφυρογέννητο, αλλά να φάει και από την πίτα – μπουγάτσα, που διάφορες φαρμακόγλωσεες λένε ότι κατασκεύασε με τα χεράκια της!

Κατά τα άλλα, όπως επισημαίνει η «βραβευμένη» σε αναλυτικό ρεπορτάζ, μιας και απουσίαζε η πλέμπα η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε «ουσιαστική πολιτική συζήτηση» με εισήγηση μάλιστα της Καβαφικής Νατάσσας! Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός, μάλιστα, ότι μόλις μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας των υγιών δυνάμεων, ειδικοί συνεργάτες του Πολυχρονεμένου με πιεσόμετρα και μετρητές σακχάρου έκαναν μετρήσεις στους παρισταμένους, που εξετάστηκαν και από οδοντίατρο για το αν θα μετάσχουν στο νικηφόρο ΚΙΝΗΜΑ που ε-ρ-χ-ε-τ-α-ι!!!

Συγκινητική και η ενωτική διάθεση της Νατάσσας που απευθυνόμενη προς το δίδυμο της ΦΩΤ-ΙΑΣ (Φωτεινή – Ιάσων) υπογράμμισε ότι καλές και άγιες οι συνεργασίες, ναι να φύγει ο Μπέος, αλλά… «Η παράταξή μας θα είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος στις εξελίξεις. Δεν θα γίνουμε προσάρτημα κανενός!»

Εκεί, αν και η «βραβευμένη» δεν το σημείωσε προφανώς για να μην ανησυχήσουμε, η Κοκκινάκη μάλλον ενοχλήθηκε, καθώς δεν έφθανε ότι δεν τους έδιναν την καρέκλα – θρόνο, αλλά αργούσε και η βασιλόπιττα που ομολογουμένως ήταν και λίγο τσίπικη και οι μερίδες φυρές…

Ετσι ο διάλογος θα συνεχιστεί, πάντα ουσιαστικός, σφυγμομετρώντας τις ανησυχίες και τα θέλω του λαού: Δηλαδή ποιος κ…λς θα στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα! Και είναι πολλοί!!!