Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:10
LIFE

Επιστρέφει: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπαίνει ξανά σε νέο Survivor






Ήταν ο αγαπημένος παίκτης του κοινού στο Survivor του ΣΚΑΪ που έσπασε ταμεία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο σάρωσε το Survivor 1, σημειώνοντας εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα reality επιβίωσης που βγήκαν στη συνέχεια στα άλλα κανάλια έψαχναν (μάταια) να βρουν τον δικό τους Αγγελόπουλο.

Κάθε νέος παίκτης που έμπαινε σε Survival και Nomads ήταν καταδικασμένος να μπει στη σύγκριση με τον Αγγελόπουλο και να χάσει με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς το κοινό είχε διαλέξει τον εκλεκτό του και δεν τον αλλάζει.

Ο «Ντάνος» λοιπόν επιστρέφει στο Survivor και οι φίλοι του είναι βέβαιο ότι θα χαρούν στο άσκουσμα της συγκεκριμένης είδησης. Σύμφωνα με το gossiptv ο Αγγελόπουλος δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor της Αμερικής, το οποίος θεωρείται το κορυφαίο και πιο δύσκολο, καθώς παίρνουν μέρος οι νικητές όλων των παιχνιδιών επιβίωσης.

Το concept θέλει τους νικητές να ταξιδεύουν στον Αμαζόνιο και να ζουν την απόλυτη εμπειρία δράσης, παλεύοντας για τη νίκη, σε μονομαχίες που κόβουν την ανάσα, καθώς όσοι παίρνουν μέρος είναι πολύ υψηλού επιπέδου παίκτες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ εκτός από την άδεια για να πάρει μέρος ο Αγγελόπουλος, έχει ζητηθεί από τον Acun Ilicali να δώσει το Ok και για τον νικητή του τουρκικού Survivor.

Εκείνο που όλοι περιμένουν με αγωνία είναι να μάθουν (εφόσον όλα πάνε καλά και μπει τελικά ο Αγγελόπουλος) ποιο κανάλι θα πάρει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου Survivor στην Ελλάδα.

Γιατί φανταστείτε μόνο να παίζει το ελληνικό Survivor στον ΣΚΑΪ και απέναντι, σε κάποιο άλλο κανάλι το Survivor της Αμερικής με τον Ντάνο μέσα. Ποιο λέτε ότι θα κάνει μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης;

 

 

Πηγή: menshouse.gr