Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 12:27
Τοπικά

Επισκέψεις Αχιλλέα Μπέου σε ΚΑΠΗ






Τα ΚΑΠΗ της Νέας Δημητριάδας, Αγ. Βασιλείου και του «Θεόφιλου» επισκέφτηκε σήμερα ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, ενώ αύριο θα επισκεφθεί αυτά της Νέας Ιωνίας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Μπέος σημειώνει:

Τα ΚΑΠΗ της Νέας Δημητριάδας, Αγ. Βασιλείου και του «Θεόφιλου», συνοδευόμενος από συνεργάτες μου στη Δημοτική Αρχή, επισκέφθηκα σήμερα, όπως κάνω άλλωστε κάθε χρόνο για να ανταλλάξουμε ευχές με τους φίλους μου της τρίτης ηλικίας, αλλά και να ενημερωθώ για όποια προβλήματα υπάρχουν και μπορώ να βοηθήσω στην λύση τους.

Οι σχέσεις μου με τους φίλους και τις φίλες μου στα ΚΑΠΗ δεν είναι ευκαιριακές, στηρίζονται στη συνεχή επικοινωνία και διάλογο γι αυτό και είναι ισχυρές και πάντα μεταξύ μας υπάρχει ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, που το «γλυκάναμε» κιόλας με τα απαραίτητα για τις μέρες μελομακάρονα και κουραμπιέδες

Αύριο θα ολοκληρώσω τις επισκέψεις μου και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ, αλλά δεν ανανεώνουμε το ραντεβού για της επόμενες γιορτές. Γιατί για εμένα και τους συνεργάτες μου, έμπρακτα, το ενδιαφέρον μας δεν εξαντλείται σε γιορτές, επετείους και στις…εκλογές! Χρόνια πολλά σε όλους!