Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 09:44
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη: Ενδείξεις για DNA της Φρόσως στο τιμόνι του τζιπ






Έντεκα μήνες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και ακόμη τα ερωτήματα είναι πολλά και νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News» στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης, του διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, Γεώργιος Φιτσιάλος, ο οποίος ερευνά την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας Παντελίδη έχει βρει νέα στοιχεία τα οποία και έχουν παραδοθεί στον εισαγγελέα.

Χαρακτηριστικά η έρευνα του αναφέρει: «στις δύο από τις επτά δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν στο τιμόνι του οχήματος η γενετική ανάλυση οδήγησε στην ανίχνευση μεικτού γενετικού προφίλ τουλάχιστον δύο ατόμων το ένα εκ των οποίων είναι ο Παντελίδης με μια πιο προσεκτική ματιά στους δείκτες παρατηρεί κανείς ότι εμφανίζουν πλήρη συμβατότητα με το γενετικό προφίλ της Κυριάκου Ευφροσύνης και αυτό το σημείο χρήζει περαιτέρω μελέτης».

Από την πλευρά της η οικογένεια Παντελίδη τονίζει ότα τα ευρήματα της έρευνας αποτελούν ισχυρή ένδειξη ότι το DNA στο τιμόνι ανήκει στη Φρ. Κυριάκου, με τον γενετιστή να επισημαίνει ότι: «είναι ίσως το σημαντικότερο εύρημα της έρευνας και καθίσταται άκρως απαραίτητη η βαθύτερη διερεύνησή του με την πραγματοποίηση επαναληπτικών ή και συμπληρωματικών αναλύσεων επί των δειγμάτων DNA».

Τα δύο κόριτσια που ήταν συνεπιβάτιδες του Παντελίδη συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως οδηγός ήταν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, ενώ για τα νέα στοιχεία το περιβάλλον της Φρόσως, η οποία φέρεται να ήταν η συνοδηγός το μοιραίο πρωινό, αναφέρει μεταξύ άλλων πως κρατάνε στάση αναμονής ωστόσο και οι ίδιοι έχουν δικά τους στοιχεία απ΄ όπου και αποδεικνύεται ποιος ήταν ο οδηγός του τζιπ.