Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:28
Ελλάδα

Εξαλλος ο Μητροπολίτης Σεραφείμ με την ΕΡΤ1, κατηγορεί την κυβέρνηση για φασίζουσα νοοτροπία






Ο αγιασμός των υδάτων προκάλεσε μπόρες, με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ να είναι έξαλλος τόσο με την απόφαση του πρωθυπουργού να μην πάει στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά, όσο και με την απόφαση της Δημόσιας Τηλεόρασης να μην μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 η τελετή του αγιασμού των υδάτων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Σεραφείμ: Η κυβέρνηση πάσχει από φασίζουσα νοοτροπία

Σε δηλώσεις του στο Star ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είπε: «Ανακάλεσε (σ.σ. η κυβέρνηση) την κρατική τηλεόραση, η οποία επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της Γης την τελετή των Θεοφανείων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα».Στη Δεξαμενή ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, θα παραστεί το πρωί της Τετάρτης, στις 10:45, στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών, καθώς ο πρωθυπουργός φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Σεραφείμ σχετικά με την ψήφιση και επέκταση του συμφώνου συμβίωσης.

Πηγή: iefimerida.gr