Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 03:59
Αθλητικά

Εννιά μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου






Εννιά μεταγραφές ανακοίνωσε χθες η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτές είναι οι εξής:

Βασίλιεβιτς Μπράνισλαβ: 27χρονος μέσος. Έχει αγωνιστεί στην Α.Ε Καραϊσκάκη αλλά και στον Διαγόρα Σεβαστής, ενώ στη χώρα του τη Σερβία έχει φορέσει τις φανέλες των Μπάτσκα, Βοϊβοντίνα, Προλετέρ και Μπεοτσίν.

Τόσκας Δημήτριος: 26 ετών,  αμυντικό χαφ. Έχει πλούσιο βιογραφικό,  μεταξύ των ομάδων που έχει αγωνιστεί είναι ο Πανιώνιος, η Λαμία και η Δόξα Δράμας.

Κραγιόπουλος Στέφανος: 27 ετών, κεντρικός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί στον Πιερικό και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Καράμπελας Χρήστος: 25 ετών, επιθετικό χαφ. Έχει αγωνιστεί στην Καλαμαριά, τον Πιερικό αλλά και τον Διαγόρα Σεβαστής.

Σεκολάρι Αλέξανδρος: 26 ετών, επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πιερικό. Αγωνίστηκε στον Φωστήρα και την Χαλκίδα.

Μέμος Γεώργιος: 19 ετών, επιθετικός. Έχει παίξει στα Χανιά και στον Θεσπρωτό.

Λούγκος Νικόλαος: 22 ετών, κεντρικό χαφ. Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Τυρνάβου όπως και του Πιερικού.

Κούτσικος Λεωνίδας: 22 ετών, τερματοφύλακας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης ενώ συνέχισε στην ΑΕΛ και τον Τύρναβο.

Αλαμάνης Κωνσταντίνος: 20χρονος επιθετικός. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στη Νίκη Βόλου, αλλά και στον Αχιλλέα Δομοκού.

 

Δευτέρα η «πρώτη»

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου αναμένεται θα  πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η «πρώτη» των «ερυθρολεύκων» θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι και φέτος η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Ηδη ο Ερασιτέχνης έχει έρθει σε επαφή με τα Τουριστικά Ακίνητα, προκειμένου να ανανεωθεί η σύμβαση, για τη χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η οποία λήγει στις 31/7.