Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 12:01
Τοπικά

Ενθουσίασαν η Ορχήστρα και η Χορωδία «Ιωνία»






Μοναδικές στιγμές μουσικού πολιτισμού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών χάρισαν η Ορχήστρα και η Χορωδία Ιωνία στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Στα μονοπάτια της παράδοσης» προς τιμήν του μεγάλου βάρδου της ελληνικής παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με χορευτικά συγκροτήματα που ταξίδεψαν τους προσκεκλημένους, ανάμεσά τους ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Γεωργία Τοκαλή – Μποντού, ο πρώην γερουσιαστής, κ. Κρις Σπύρου και ο Δήμαρχος Ιλίου (φωτογραφία) στην παλιά Ελλάδα!

Χειροκροτήματα, ενθουσιασμός, συγκίνηση, περηφάνια κυριάρχησαν στην κατάμεστη αίθουσα. Θερμά συγχαρητήρια στα 109 παιδιά της χορωδίας, στους χορευτές ,στους μουσικούς και στους εξαίρετους ερμηνευτές!!!

Τραγούδησαν η γνωστή ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη και ο Βασίλης Αγροκώστας. Μαζί τους, η Ορχήστρα και η Χορωδία ΙΩΝΙΑ. Λαμβάνουν επίσης μέρος οι χορευτικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων Π.Τ.Χ. Νέας Ιωνίας, η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου και η. Η σκηνοθεσία ‘ηταν της Μαρίας Θωμοπούλου. Το ορχηστρικό σύνολο διηύθυνε ο Νεκτάριος Δεμελής, και το χορωδιακό η Κορνηλία Φραγκογιάννη.