Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 13:53
Τοπικά

Ενδιαφέρον Σαββίδη για επενδύσεις στο Βόλο






Συνεργάτες του ήρθαν στο Βόλο και εξέτασαν δυνατότητες – Συνάντηση με τον αιρετό Δήμαρχο, Αχ. Μπέο

Στην πόλη του Βόλου, βρέθηκαν το τελευταίο διήμερο, στενοί συνεργάτες του μεγαλοεπιχειρηματία, προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και είχαν επαφές με παράγοντες της περιοχής, εξετάζοντας ιδέες και προτάσεις για πραγματοποίηση επενδυτικών σχεδίων του Ομίλου στην περιοχή.

Μεταξύ των ενδιαφερόντων τους και το Πεδίο Άρεως, όπου συζητούν για την κατασκευή θεματικού πάρκου, ξενοδοχείου και συνεδριακού κέντρου!

Στην ατζέντα των επαφών τους και η συνάντηση με τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, η γνωριμία και φιλική σχέση του οποίου με τον επιχειρηματία, είναι και η αιτία της εκδήλωσης του ενδιαφέροντος για επενδύσεις, όπως άλλωστε είχε διαφανεί και από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου Βόλου στο Ροστόβ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έδρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου.
Ο κ. Μπέος ενημέρωσε τους Ρώσους συνεργάτες του κ. Σαββίδη για τις δυαντότητες και αναπτυξιακές ευκαιρίες της περιοχής μας, και συγκεκριμένα ια τους τομείς ενδιαφέροντος τους, και τους έδωσε στοιχεία και οικονομικά μεγέθη, που ζήτησαν.
Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε, έτσι, η πρόθεση του Ομίλου Σαββιδη για επιχειρηματική δράση, είτε με τη μορφή επενδύσεων, είτε με τη μορφή συνεργασιών με τοπικές επιχειρήσεις, στο Βόλο και ευρύτερα στη Μαγνησία.