Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 12:07
Αθλητικά

Ενα μπράβο στη διοίκηση του Volos NFC – Εισιτήριο θα κόψουν και οι ποδοσφαιριστές






Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του Volos NFC έδειξε την ανθρωπιά της. Μετά τη διεξαγωγή το φιλικό του καλοκαιριού με τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση τριών ιδρυμάτων της πόλης, η διοίκηση του Volos NFC αποφάσισε να συμβάλει για την ενίσχυση των πληγέντων της Μάνδρας από τη θεομηνία.

Ετσι λοιπόν αποφάσισε να εκδώσει εισιτήρια των 5 ευρώ για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου τα οποία θα μπορούν να αγοράσουν προαιρετικά τα μέλη του συλλόγου.

Και μπορεί τα μέλη του Volos NFC να μην είναι υποχρεωμένα να αγοράσουν εισιτήριο για να εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- που θα βρεθούν αύριο στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης θα αγοράσουν από ένα εισιτήριο των 5 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την προ ημερών θεομηνία.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα θα αγοράσουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Volos NFC, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους.

Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση της διοίκησης του Volos NFC αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, όπως πολλά μπράβο θα αξίζουν και όλοι όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση.