Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:32
Παραθλητικά

Ενα μπράβο σε αυτούς που έδωσαν παράταση ζωής στον Ολυμπιακό






Την Κυριακή το μεσημέρι, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε με εννιά παίκτες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με συνέπεια να μην μηδενιστεί και να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών η ομάδα.

Για να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καταρχάς έπρεπε κάποιοι να πείσουν τους παίκτες να αγωνιστούν έστω και για τελευταία φορά. Οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν φύγει από το Βόλο, αλλά πείστηκαν και έκαναν αυθημερόν τον ταξίδι στη Βόλο για να φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω.

Σημειωτέον, οι περισσότεροι παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν είχαν καταθέσει ήδη προσφυγή και δεν είχαν καμία υποχρέωση να αγωνιστούν. Παρ’ όλα αυτά πείστηκαν και αγωνίστηκαν.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, για τη διεξαγωγή του αγώνα. Χρειάζονταν και περίπου 3.000 ευρώ για τα έξοδα της αναμέτρησης (διαιτητές, παρατηρητές κτλ), τα οποία τα κατέβαλλαν για μία ακόμα φορά τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης. Αυτά δηλαδή που εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες ως “νεκροθάφτες” του Ολυμπιακού Βόλου.

Ολοι αυτοί λοιπόν, που συνέβαλλαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο για να διεξαχθεί το ματς με την Αναγέννηση αξίζουν ένα “ευχαριστώ” γιατί έδωσαν παράταση ζωής μία εβδομάδα στον ερασιτέχνη και στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, να κάνουν μία ακόμη προσπάθεια εύρεση λύσης.

Και αν κάποιος δεν γουστάρει τους πεις “ευχαριστώ” ή “μπράβο” είναι δικαίωμα του. Τουλάχιστον όμως ας μην τους βρίζει, όπως συνέβη με τον Αρβανίτη και κάποια από τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης.