Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:39
Κόσμος

Εκτός ορίων ο Τραμπ: «Η Χίλαρι πήρε τα αρ…α του Ομπάμα»!






Για άλλη μια φορά ξεπέρασε τα όρια ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, που χρησιμοποίησε μια πολύ χυδαία έκφραση της αμερικανικής αργκό σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στην κυριότερη όπως όλα δείχνουν, αντίπαλό του για την προεδρεία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

“She got schlonged”, ήταν η ακριβής έκφραση που χρησιμοποίησε ο Τραμπ, θέλοντας να σχολιάσει την ήττα της Χίλαρι από τον Ομπάμα στην εσωκομματική διαδικασία των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα το 2008. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η συντηριτική εφημερίδα της Νέας Υόρκης NY Post, “schlong” είναι μια έκφραση της αργκό των Γίντις, ενός ιδιοματισμού των εβραϊκών, για να περιγράψει τα γεννητικά όργανα του άντρα. Τι είπε λοιπόν ο Τραμπ για την Χίλαρι; «Πήρε τα … του Ομπάμα»!

Ο Τραμπ αναφερόταν στο γεγονός πως κατά την διαδικασία του 2008, η Χίλαρι ήταν το αδιακλόνητο φαβορί, απέναντι στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά το κόμμα της την «πούλησε», στηρίζοντας αντ’ αυτού τον άνθρωπο που έγινε ο πρώτος αφροαμερικανός πρόεδρος της χώρας. «Ήταν το φαβορί για τη νίκη και πήρε τ’ α…α του. Έχασε. Έχασε», είπε επακριβώς ο Τραμπ.

Πηγή: protothema.gr