Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 06:24
Κόσμος

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 9χρονο αγοράκι






Ένα 9χρονο αγόρι πλήρωσε τις αμαρτίες του πατέρα του με την ίδια του τη ζωή. Ο Tyshawn Lee στοχοποιήθηκε λόγω των δραστηριοτήτων της συμμορίας που ήταν μέλος ο πατέρας του.

Το μικρό αγοράκι γύριζε σπίτι της γιαγιάς του όταν οι δράστες το παρέσυραν σε ένα σοκάκι και το δολοφόνησαν. Ο αξιωματικός της αστυνομίας Garry McCarthy έκανε λόγο ότι ήταν το πιο απεχθές, δειλό και ανεξιχνίαστο έγκλημα που έχει δει στα 35 χρόνια της καριέρας του. Οι αρχές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στη νότια πλευρά της γειτονιάς του Gresham, όπου η γιαγιά του Tyshawn βρήκε το άψυχο κορμάκι του 9χρονου και μια μπάλα μπάσκετ που κουβαλούσε πάντα μαζί του.

“Ο Tyshawn στοχοποιήθηκε και παρασύρθηκε σε αυτό το σημείο. Η δολοφονία του πιστεύουμε ότι σχετίζεται με μια σειρά βίαιων γεγονόταν από συμμορίες. Ο πατέρας του έχει δεσμούς με μια συμμορία που συγκρούεται με μια άλλη συμμορία”. Συγκεκριμένα, η δολοφονία του 9χρονου είναι αποτέλεσμα της αιματηρής σύγκρουσης της Killa Ward των Gangster Disciples και της Terror Dome των Black P Stones.

Ο πατέρας του ανήλικου αγοριού Pierre Stokes, όπως ανέφεραν οι αξιωματικοί, δεν συνεργάζεται με τις αρχές. “Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις που μου έκαναν. Δεν μου έχουν κάνει ερωτήσεις που έχω την απάντηση. Δεν θέλω να βλάψω κανέναν. Θέλω μόνο να απονεμηθεί δικαιοσύνη για τον γιο του, βλέποντας τον δολοφόνο του στη φυλακή. Αυτό είναι το μόνο που θέλω”, σημείωσε από την πλευρά του ο 25χρονος. – See more at: http://newsone.gr/kosmos/455372-ektelesan-en-psychro-9chrono-agoraki#sthash.4AsQvxvC.dpuf