Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 14:07
Θεσσαλία

Εκλεψαν ιατρικά μηχανήματα και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας – Τρεις κλοπές σε μια μέρα






Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», κλοπή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σημειώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και στη Γαστρεντερολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως έγινε σήμερα αντιληπτό.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη κλοπή, σημειώθηκε την Κυριακή στο Γαστρεντερολογικό τμήμα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου του Βόλου, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο νοσοκομείο αφαιρώντας ιατρικό εξοπλισμό αξίας 30.000 ευρώ, ενώ αργά τη νύχτα οι δράστες «χτύπησαν¨και στο Νοσοκομείο της Λαμίας.
Η κλοπή στο νοσοκομείο του Βόλου, έγινε αντιληπτή όταν εργαζόμενος του ακτινολογικού τμήματος μπήκε στο γαστρεντερολογικό τμήμα και είδε ένα άτομο να σπάει το τζάμι και να φεύγει τρέχοντας. Το ιατρείο βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες τοποθέτησαν τον ιατρικό εξοπλισμό σε σάκο που είχαν μαζί τους και εξαφανίστηκαν από την οδό Αθανασάκη παραπλεύρως του Νοσοκομείου.
Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από λίγες ημέρες και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας «Ο Αγιος Σάββας», όπου άγνωστοι διέρρηξαν δύο κλινικές και έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα τεράστιας αξίας.

 

 

 

Πηγή: Ελευθερία