Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 21:03
Κόσμος

Είχαν κρύψει 575 κιλά κοκαΐνη σε πούλμαν με οπαδούς!






Πήγαιναν να δουν το πρώτο ματς των μπαράζ για το Μουντιάλ του 2018 ανάμεσα στη Χιλή και την Κολομβία και μαζί μ’ όλα τ’ άλλα έβαλαν στο πούλμαν, έβαλαν και 575 κιλά κοκαΐνης…

Συνέβη (φυσικά) στην Κολομβία. Η αστυνομία κατάσχεσε 575 κιλά κοκαΐνης, τα οποία εντοπίστηκαν σε δύο λεωφορεία με Κολομβιανούς οπαδούς που πήγαιναν σε ματς στο Σαντιάγο, για το παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει την Πέμπτη (12.11.2015).

Η κοκαΐνη είχε τοποθετηθεί κάτω από τα δάπεδα των λεωφορείων και κάτω από τις θέσεις και των δύο οδηγών, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πάστο, κοντά στα νότια σύνορα της Κολομβίας με τον Ισημερινό (Εκουαδόρ) και περίπου 400 χιλιόμετρα από το Κάλι, από όπου ξεκίνησαν τα λεωφορεία για να καλύψουν 4.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας τον Ισημερινό και το Περού πριν φτάσουν στη Χιλή.

“Αυτά τα ναρκωτικά, κρυμμένα μέσα στα λεωφορεία αυτά, προορίζονταν για το Σαντιάγο, και η μέθοδος με την οποία έγινε ήταν από μεταφορά μέσω μερικών τουριστών οι οποίοι πήγαιναν να δουν το ματς Κολομβίας-Χιλής,” είπε σε δημοσιογράφους ο υποστράτηγος Ροντρίγκο Γκονζάλεζ, διοικητής της 4ης περιοχής της Αστυνομίας της Κολομβίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ