Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 03:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύσκολες ώρες για τον Θάνο Πλεύρη -Διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση






Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη σε αυτό την Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ. με εικόνα σήψης. «Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα», ενημέρωνε στην ανακοίνωσή του Ιατρικό Κέντρο σημειώνοντας ότι «λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε Mηχανική υποστήριξη».

«Από τη θεραπευτική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη», κατέληγε η ανακοίνωση του Ιατρικού.

Μιλώντας χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε δηλώσει: «Είναι σοβαρά. Τον εγχειρίζουν στο Ιατρικό Κέντρο. Έχει πάθει μία λοίμωξη».

Σήμερα, ο 39χρονος δικηγόρος συμπληρώνει το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο μίας ιδιαίτερα δύσκολης διαδρομής η οποία ξεκίνησε ότι υπεβλήθη σε μία απλή αγγειοχειρουργική επέμβαση σε ένα από τα κάτω άκρα του η οποία όμως είχε ως αποτέλεσμα να μολυνθεί από σταφυλόκοκκο.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλαν μέσω των κοινωνικών δικτύων αρκετοί πολιτικοί, ανάμεσα στους οποίους ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.