Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:05
Αθλητικά

Δύο κλάσεις ανώτερος ο Volos NFC από τον Ολυμπιακό






Από χθες το απόγευμα όταν και τελείωσε το ντέρμπι Ολυμπιακός Βόλου – Volos NFC οι περισσότεροι ασχολούνται με το περιβόητο πανό, με την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, με την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα και γενικά με τα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Για τον αγωνιστικό κομμάτι, καμία αναφορά, προφανώς γιατί δεν τους συμφέρει να γίνει.

Και πώς να τους συμφέρει, όταν όλοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο διαπίστωσαν ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Οι παίκτες του Volos NFC έπαιζαν ποδόσφαιρο και οι αντίπαλοί τους προσπαθούσαν να παίξουν κάτι σαν ποδόσφαιρο.

Οι «κυανέρυθροι» από το 1ο λεπτό έδειξαν την ανωτερότητά τους, η οποία δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Ανωτερότητα που πηγάζει από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, από την εξαιρετική δουλειά του τεχνικού επιτελείου και κυρίως από την ηρεμία που υπάρχει από την αρχή της χρονιάς στα αποδυτήρια της ομάδας.

Είτε το θέλουν λοιπόν κάποιοι, είτε όχι ο Volos NFC απέδειξε χθες ότι είναι δύο κλάσεις ανώτερος από τον Ολυμπιακό Βόλου. Και αυτό το είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, άσχετα αν προτίμησαν να κλείσουν τα μάτια τους…