Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 07:35
Παραπολιτικά

Δούναι και λαβείν…






Αυξάνονται και πληθύνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον νυν Περιφερειάρχη , Κώστα Αγοραστό να έχει «κλειδώσει» το χρίσμα για την υποψηφιότητα Δημάρχου Λάρισας, φυσικά με τη Νέα Δημοκρατία. Φυσικά η εξέλιξη αυτή αποτελεί έκπληξη, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν οι σχέσεις Αγοραστού με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα ηγετικά στελέχη ήταν ιδιαίτερα ψυχρές, μετά την πρωτοβουλία του να δεχθεί πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και να μετάσχει στην περίφημη επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Όπως λένε πάλι άλλα στελέχη, αυτός ο «πάγος» διαλύθηκε χάρις στην μεσολάβηση του κουμπάρου του Κυριάκου, Γιώργου Καλτσογιάννη έναντι ανταλλάγματος, που δεν είναι παρά η τοποθέτηση του δεύτερου σε θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη, που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν «προίκα» εν όψει των βουλευτικών εκλογών για ψηφοθηρία.

Αν τη Δευτέρα, λοιπόν, δούμε τον Καλτσογιάννη αντιπεριφερειάρχη, τότε πιθανότατα όλα αυτά τα σενάρια θα αποδειχθούν βάσιμα. Πάντως μένει να δούμε και τι λέει η Ρένα Καραλαριώτου για όλα αυτά…