Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 20:28
Τοπικά

«Δημοσιογραφική» φούσκα τα περί βιομηχανίας όπλων στην ΤΕΟΚΑΡ






Άλλη μια «επιτυχία» και μάλιστα…αποκλειστική του Ομίλου Καρεκλίδη, αποδείχθηκε «αρβύλα» και το γεγονός καθίσταται ακόμα πιο εξοργιστικό εξ αιτίας του γεγονότος ότι «έπαιξε» με τον πόνο χιλιάδων ανέργων της περιοχής μας, προφανώς για κυκλοφοριακούς λόγους.

Συγκεκριμένα στο έντυπο και το site του εν λόγω Ομίλου γράφτηκε ότι θα κατασκευαστεί εργοστάσιο όπλων, στις πρώην εγκαταστάσεις του εργοστασίου της «ΤΕΟΚΑΡ ΑΕ», πληροφορία που διαψεύστηκε άμεσα και κατηγορηματικά. Συγκεκριμένα σε επιστολή της εταιρίας αναφέρονται τα εξής:

«Κε Δ/ντά,
Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε σε άρθρο που δημοσιεύσατε την 22/11/2016 στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας σας καθώς και στο site σας, ότι σύμφωνα με … «αποκλειστικές» (!) μάλιστα πληροφορίες του συντάκτη σας, θα κατασκευαστεί εργοστάσιο όπλων, στις πρώην εγκαταστάσεις του εργοστασίου της «ΤΕΟΚΑΡ ΑΕ», εταιρείας του Ομίλου
Θεοχαράκη, στην Α’ Βιομηχανική περιοχή του Βόλου, βάσει δήθεν
συμφωνιών που υπεγράφησαν πρόσφατα. Σας γνωρίζουμε ότι, ουδεμία σχετική συμφωνία έχει υπογραφεί από εταιρεία του Ομίλου μας και ως εκ
τούτου, καμία τέτοια μονάδα δεν πρόκειται να λειτουργήσει στις παραπάνω εγκαταστάσεις μας. Στα πλαίσια αυτά παρακαλούμε για την δημοσίευση της παρούσας, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Για τον Ομιλο Θεοχαράκη

Νικόλαος Αστυπαλιώτης
Γεν.Διευθυντής»