Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:36
Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Συζητήθηκε η αναστολή κατά των κατασχέσεων ΕΡΓΗΛ – Διατηρείται η ευνοϊκή για την πόλη προσωρινή διαταγή






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 Συνεχίστηκε  σήμερα, με μια νέα μάχη, ο σκληρός αγώνας που δίνουν ο Δήμος Βόλου και η ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να προστατεύσουν την περιουσία των πολιτών από τις παράλογες και παράνομες απαιτήσεις ιδιωτικών– εργολαβικών συμφερόντων, που δυστυχώς θεμελιώθηκαν με τη συνεργασία ή την αμέλεια και την ανικανότητα πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ετσι συζητήθηκε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο η αίτηση αναστολής επί της ανακοπής που έχει ασκήσει η ΔΕΥΑΜΒ κατά του κατασχετηρίου που έστειλε η ΕΡΓΗΛ προς τις τράπεζες και τη ΔΕΥΑΜΒ. Ως ιδιαιτέρως θετικό γεγονός χαρακτηρίζεται η διατήρηση της προσωρινής διαταγής, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης, της προηγούμενης απόφασης του Πρωτοδικείου, με την οποία αναστέλλονταν η δέσμευση των λογαριασμών της επιχείρησης από την ΕΡΓΗΛ

Καλούμε ιδιαίτερα εκείνους τους εντεταλμένους, από το σύστημα διαπλοκής, δημοσιογράφους, που συστηματικά υπονομεύουν την προσπάθεια που καταβάλλεται υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και μόνο, και όσους τους πατρονάρουν και τους χρησιμοποιούν, να ρωτήσουν τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ για να πληροφορηθούν ποιοι και με ποιους τρόπους δίνουν τον σκληρό και άνισο αγώνα υπέρ της πόλης και των πολιτών, χωρίς ιδιοτέλειες και ευτελή μικροσυμφέροντα κάθε είδους.

Και στη σημερινή εκδίκαση την επιχείρηση εκπροσώπησαν ο νομικός της σύμβουλος Γιάννης Καραγκιόζος και το νομικό γραφείο του κ. Ρούσσου,  ενώ ως μάρτυρας εξετάστηκε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.