Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:54
Παρασκήνια

Δεν θα σταματήσει ποτέ να φωνάζει για το δίκιο του






Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν χθες, με ποια ιδιότητα έστειλε ο Αχιλλέας Μπέος επιστολή στην FIFA και στην UEFA καταγγέλλοντας τη νυν διοίκηση της ΕΠΟ.

Κι όμως η απάντηση είναι τόσο απλή για όσους φυσικά μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν την επιστολή. Με την ιδιότητα του ανθρώπου εκείνου που τόσο τα Ελληνικά πειθαρχικά όργανα όσο και οι διεθνείς επιτροπές εξάντλησαν την αυστηρότητα τους πάνω του, για καθαρά πολιτικούς λόγους, την ίδια στιγμή που σιωπούν και κλείνουν τα μάτια για πολύ πιο σοβαρά αδικήματα.

Εκφράστηκε, με την ιδιότητα του ανθρώπου εκείνου που μέχρι στιγμής είναι ο μοναδικός που έχει «πληρώσει» τις αμαρτίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου (χωρίς αποδείξεις) και κυρίως μίλησε με την ιδιότητα του πρώην παράγοντα που γνωρίζει το ποδόσφαιρο όσο ελάχιστοι.

Και είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι ένα είναι το σίγουρο. Οσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Αχιλλέας Μπέος θα συνεχίσει να μιλάει και να εκφράζει φωναχτά αυτό που κάποιοι άλλοι φοβούνται να κάνουν. Διότι ο ίδιος δεν φοβήθηκε ποτέ…