Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:53
Αθλητικά

Δεν έχει αντίπαλο ο Volos NFC, 4-1 τον ΑΟ Σελλάνων






Επίδειξη ισχύος για ένα ακόμη ματς έκανε ο Volos NFC που επικράτησε με 4-1 του ΑΟ Σελλάνων. πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “κυανέρυθροι” κατάφεραν να προηγηθούν στο 17ο λεπτό με τον Ηλιόπουλο, ωστόσο μέχρι το τέλος του πρώτου ημίχρονου δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πάντα άλλαξαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Αρχικά ο Ντόσης στο 54ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του Volos NFC, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

Ο Ντεντάκης στο 66ο λεπτό έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Volos NFC, ενώ το μόνο που κατάφερε ο ΑΟ Σελλάνων ήταν να μειώσει στο 83ο λεπτό με τον Μάττα.

VOLOS NFC: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Τζελίδης, Ντόσης, Πιαστόπουλος, Καμπαγιέρο, Μελισσόπουλος, Πίτου, Ηλιόπουλος, Μάντζης

AO ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Ντζάνης, Καραγκούνης (Βουτσελάς), Αρχοντής, Θεοδωρόπουλος (Νικολάου), Μάττας, Δανιήλ (Παπαδημητρίου), Κουκουμάνοβιτς, Κοντός, Μαρούδας (Μπακρατσάς)