Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024 00:36
Τοπικά

Δήμος Βόλου σε μειοψηφίες: Τέλος στο σανό που ταΐζατε τον κόσμο- Να μας πουν ποιος «ημέτερος» έπαιρνε έργα επί Σκοτινιώτη






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή τον θόρυβο που, τεχνηέντως και με τη συνήθη χρήση ανακριβειών και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας επιχειρείται να προκληθεί, αυτή τη φορά με την εργολαβία για αποξήλωση κτίσματος τη Νέα Ιωνία και τη μεταφορά του υπάρχοντος σε αυτό αμιάντου, ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Η εργολαβία δεν δόθηκε με απ ευθείας ανάθεση, αλλά κατόπιν της διαδικασίας έρευνας αγοράς, η νομιμότητα της οποίας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Οι αντιδράσεις του Σωματείου Πτυχιούχων Χειριστών Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Έργων, ασφαλώς και δεν αποτελούν κριτήριο αποδοκιμασίας ή επιδοκιμασίας του έργου μας. Για το έργο αυτό θα κριθούμε συνολικά από το λαό του Βόλου στο τέλος της θητείας μας και όχι από την κάθε συντεχνία ξεχωριστά, που έχει τις δικές της εσωτερικές ιδιαιτερότητες.

Τέλος στους αθλίους, που νομίζουν ότι ακόμα μπορούν να ταΐζουν σανό τους πολίτες, που από καιρό τους έχουν αντιληφθεί και τους έχουν στείλει στα σπίτια τους, και κραυγάζουν ασυναρτησίες κάνοντας συγκρίσεις (αν είναι δυνατόν!) με τη δημαρχία Σκοτινιώτη, μια μόνο ερώτηση: Μπορούν να μας πουν πόσα και ποια έργα και με ποιες διαδικασίες πήρε την συγκεκριμένη περίοδο ο γιος δημοτικής συμβούλου και στελέχους της ομάδας Σκοτινιώτη;

Ας τολμήσουν να απαντήσουν για να αντιληφθούν και οι ελάχιστοι ακόμα πολίτες, που, με καλή πίστη, τους ακούν, με ποιο τρόπο διοικούσαν το Βόλο και ποιες ήταν οι επιδιώξεις τους. Σε ό,τι μας αφορά «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».