Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:16
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Πολιτική αυτογελοιοποίηση μειοψηφιών – Δραπέτευσαν στερούμενοι επιχειρημάτων






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Από την κορυφαία, ίσως, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, όπου συζητήθηκαν και να αποφασίστηκαν γενναίες μειώσεις στα δημοτικά τέλη και τους δημοτικούς φόρους για ευρύτατες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας, που χαρακτηρίζονται οικονομικά αδύνατες, οι δημοτικοί σύμβουλοι, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ (οι πάλαι ποτέ λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!) και κανά δυο «αδέσποτοι» δραπέτευσαν, αφού προηγουμένως επιχείρησαν να στήσουν ένα άθλιας ποιότητας επικοινωνιακό σόου.

Μαζί τους και οι γνωστοί, στην τοπική κοινωνία, συνδικαλιστές της εύφορης κοιλάδας, που συνεχίζουν να λειτουργούν προκλητικά και σε βάρος των συναδέλφών τους, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν, αλλά και των πολιτών, φροντίζοντας μόνο για τα κομματικά και προσωπικά τους συμφέροντα.

Φυσικά η Δημοτική Αρχή, στηριζόμενη στην πραγματική κοινωνική πλειοψηφία που εκπροσωπεί, προχώρησε στις γενναίες αποφάσεις της, επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας, αγνοώντας όλους αυτούς τους θεατρίνους της πολιτικής, που αναζητούν έστω και την αρνητική δημοσιότητα με τέτοιες πράξεις, όπως η θλιβερή μαζική τους αποχώρηση.

Ωστόσο αν και με τον τρόπο αυτό απέφυγαν να πιούν το πικρό ποτήρι (!) να παρακολουθήσουν την υπερψήφιση των ευνοϊκών τελών και φόρων, που αποτελούν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες που έκαναν το λάθος να τους εμπιστευτούν ποια είναι η θέση τους και γιατί απέφυγαν να την εκδηλώσουν με τον μόνο υπεύθυνο, αδιαμφισβήτητο και δημοκρατικό τρόπο, δηλαδή μένοντας και ψηφίζοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλα τα άλλα είναι υποκρισία, υπεκφυγές και δείχνουν αδυναμία και ανικανότητα να συνειδητοποιήσουν τον ρόλο τους και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που εξ αυτού απορρέουν. Οι πολίτες θα μας κρίνουν όλους, με βάση το έργο μας και όχι τις θεατρινίστικες επιδόσεις.”