Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:43
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Οι δημόσιες αποδοκιμασίες κατά Αγοραστού δεν είναι λύση… – Έκκληση για αυτοσυγκράτηση






Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες να μην προχωρούν σε δημόσιες αποδοκιμασίες κατά του Περιφερειάρχη Λάρισας, Αγοραστού, μετά το νέο κρούσμα που σημειώθηκε την Παρασκευή και αποκρύφτηκε από το γνωστό μηχανισμό που λειτουργεί σε βάρος του Βόλου, εξέδωσε η Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται ταεξής:

«Με αφορμή το νέο κρούσμα έντονων αποδοκιμασιών, που σημειώθηκε την Παρασκευή, στο Βόλο, με στόχο τον περιφερειάρχη Λάρισας, Κώστα Αγοραστό, θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε τέτοιες ενέργειες και να συστήσουμε σε όλους αυτοσυγκράτηση.

Βεβαίως και οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την απογοήτευση ή και την οργή τους, όταν αδικούνται, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνεται με δημόσιο εξευτελισμό, αλλά πάντα στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής και εύρυθμα λειτουργούσας κοινωνίας.

Η ψήφος ήταν και παραμένει το μεγάλο όπλο του πολίτη απέναντι στην εξουσία και όλοι κρινόμαστε έτσι. Άλλωστε το 2019 για τον Περιφερειάρχη Λάρισας και την «ομάδα» του δεν είναι μακριά και εκεί θα κρίνουμε και θα κριθούμε όλοι. Επαναλαμβάνουμε ότι κάθε εκδήλωση που αντιβαίνει τα όρια της ευπρέπειας και τον πολιτισμό της κοινωνίας μας, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους».