Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:47
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Ξεκινά σήμερα η διανομή προϊόντων, στο πλαίσιο της επισιτιστικής βοήθειας






Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει ότι από σήμερα Τετάρτη 18/10/2017 ξεκινάει η διανομή των προϊόντων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα ΚΕΑ «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησής τους για λήψη τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνεται καθημερινά και ώρες 09:00 – 16:00 στο χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη (κτίριο Κάραγατς) και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα και ημέρα προσέλευσής τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δε μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα από τους δικαιούχους για τη μεταφορά των προϊόντων τους, προσερχόμενοι με μεταφορικό μέσο ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των σακουλών με τα προϊόντα τους από το σημείο διανομής.