Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 20:44
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Κρύβουν την αλήθεια και εξαπατούν για τη δίκη στο ΣτΕ για την Καραμπατζάκη

S





Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Επιτροπής Πολιτών για την Καραμπατζάκη και την προβολή της από τη γνωστή μερίδα τοπικών Μέσων παραπληροφόρησης (που βεβαίως υποβάθμισαν ή και απέκρυψαν τη δική μας) οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο χαρακτηρισμός που τους απευθύναμε περί πολιτικών απατεώνων τους αδικεί, καθώς δεν περιγράφει επαρκώς τη δεινότητά τους στην εξαπάτηση και στη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Ετσι την παραίτησή τους από την προσφυγή στο ΣτΕ κατά του έργου πνοής για την πόλη που αφορά τις οδούς Καραμπατζάκη και Ζάχου, και που προδήλως συνιστά άτακτη υποχώρηση μπροστά στη βέβαια δικαστική ήττα τους, επιχειρούν να τη δικαιολογήσουν επικαλούμενοι ακύρωση της σχετικής απόφασης από τον διορισμένο εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος, κ. Ντίτορα.

Αποκρύπτουν, κουτοπόνηρα βεβαίως, ότι ο γνωστός πια σε όλους Ντίτορας ακύρωσε την απόφαση επικαλούμενος εκκρεμοδικία, δηλαδή την συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη, από την οποία τράπηκαν σε φυγή, και την έκβαση της οποίας υποτίθεται ότι θα περίμενε για να κρίνει!!!

Αλλοι αυτό το λένε «παίζουν τις κουμπάρες», άλλοι πάνε το λένε «παίζουν τον παππά». Εμείς το λέμε πολιτική γελοιότητα, ανευθυνότητα και έλλειψη τσίπας. Αλλωστε για όλα αυτά ο κόσμος τους έστειλε σπίτια τους, όπως θα κάνει πολύ σύντομα και με όσους απέμειναν να ντροπιάζουν με τις ενέργειές τους την κοινωνία της πόλης μας.