Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 07:13
Τοπικά

Δήμος Βόλου: ελλιπώς ενημερωμένος για τη ΔΕΥΑΜΒ ο κ. Σκουρλέτης – Στη διάθεσή του αν θέλει πλήρη ενημέρωση






Σε απάντηση των δηλώσεων του υπ. Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη για το θέμα της ΔΕΥΑΜΒ, από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών, κ. Παν. Σκουρλέτη, σε ερώτηση που του έγινε για τις προθέσεις και τους χειρισμούς της Δημοτικής μας Αρχής στο θέμα της ΔΕΥΑΜΒ είναι πρόδηλο ότι χαρακτηρίζεται από έλλειψη σωστής και υπεύθυνης ενημέρωσης, προφανώς όχι από δική του ευθύνη. Ολοι γνωρίζουμε το ρόλο παρατρεχάμενων και διάφορων κομματικών τυχοδιωκτών σε όλα τα κέντρα εξουσίας.

Η περίπτωση της εκκαθάρισης και ενσωμάτωσης της ΔΕΥΑΜΒ στο Δήμο Βόλου, που ακόμη συζητείται, είναι ένα αμυντικό όπλο στην απόπειρα λεηλασίας και καταλήστευσης από ιδιώτες της επιχείρησης, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί, έστω και ως αστείο, για ιδιωτικοποίηση και αν τελικά θα γίνει, θα γίνει με τους όρους και τις προϋποθέσεις που η ίδια η κυβέρνηση που ανήκει έθεσε ψηφίζοντας το σχετικό Νόμο για τις ΔΕΥΑ!

Κατόπιν όλων αυτών είμαστε στη διάθεση του να τον ενημερώσουμε πλήρως, αν τον επιθυμεί, και τότε μπορούμε να συζητήσουμε και ενδεχομένως και να αποδεχθούμε τις απόψεις του. Μέχρι τότε ας μας επιτρέψει να αγωνιζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο που εμείς γνωρίζουμε για τα συμφέροντα της πόλης και των συμπολιτών μας, όπως πάντα κάνουμε σε αντίθεση με προκατόχους μας που είχαν άλλα ενδιαφέροντα και πάντως όχι το κοινό συμφέρον.

Κι όλα αυτά σε πλήρη αντίθεση με τους νεόκοπους «συντρόφους», γνωστούς πολιτικούς γυρολόγους και πολιτικούς απατεώνες που φαίνεται να προσεγγίζουν τον χώρο του, αναζητώντας λίγη εξουσία, που τόσο στερήθηκαν, μη διστάζοντας να συνταχθούν ακόμη και με εργολάβους…