Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024 01:47
Τοπικά

«Γλεντούν» στο Δήμο Βόλου με αντιδήμαρχο του Σκοτινιώτη για το έργο της Α. Μεριάς






Ιδιαιτέρως σκωπτική και αιχμηρή η απάντηση του Δήμου Βόλου στις αιτιάσεις του πρώην αντιδημάρχου, Ηλία Ξηρακιά, που διεκδικεί την πατρότητα ενός ακόμη έργου που (τυχαίως;) δεν εκτέλεσε ο ίδιος αλλά η σημερινή δημοτική αρχή. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

 

Και το έργο της διάνοιξης του δρόμου στην Άλλη Μεριά το είχε σκεφτεί πρώτος ο Ηλίας Ξηρακιάς, πρωτοπαλίκαρο κι αυτός της σκοτινής, για την πόλη, περιόδου, αλλά δεν πρόκανε (και αυτό) να το υλοποιήσει. Το μόνο που δεν πρόκαναν αυτοί οι άνθρωποι είναι να συνειδητοποιήσουν μέχρι που συγχωρείται η γελοιότητα και η γραφικότητα της πολιτικής τους παρουσίας.

ΥΓ. Θυμίζουν έντονα το ανέκδοτο της κατά φαντασίαν ασθενούς κυρίας που ευρισκόμενη σε παρέα ηλικιωμένων αντρών που διηγούνταν τις διάφορες ασθένειές τους και ακούγοντας έναν να παραπονείται ότι έχει προστάτη, αναφώνησε και αυτή: «Και εγώ έχω προστάτη…»

ΥΓ1. Να υποθέσουμε ότι ο κ. Ξηρακιάς δεν πρόκανε να υλοποιήσει το έργο γιατί άρμεγε κατσίκες σε παρακείμενα του δρόμου χωράφια για να εκπληρώσει την υποχρέωση, του Δήμου, παροχής γάλακτος στους εργαζομένους;