Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:23
Αθλητικά

Για την ψυχολογία και τους βαθμούς στην Καλλιθέα ο Ολυμπιακός






Μπορεί τα προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου να είναι πολλά και κανείς να μην μπορεί να προδικάσει το μέλλον της ομάδας, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τα ξεχάσουν σήμερα και να αγωνιστούν κόντρα στην Καλλιθέα με έναν και μόνο σκοπό. Τη νίκη.

Μία νίκη που θα τους τονώσει ψυχολογικά και θα τους επιτρέψει να κλείσουν με ψηλά το κεφάλι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το 2015.

Τα προβλήματα βέβαια που καλείται να αντιμετωπίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι αρκετά, μια και δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι όσοι αγωνιστούν σήμερα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι απέδειξαν το πόσο επαγγελματίες είναι.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Σούλης Παπαδόπουλος προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Στρατηλάτη κάτω από τα δοκάρια, των Γκουγκούδη, Αρβανίτη, Ντάσιου και Μπουτζίκου στην άμυνα και τους Νάστο Φερνάντες σε ρόλο αμυντικών μέσων. Νικολιάς, Σκοπελίτης και Ντεπέτρις θα έχουν πιο επιτελικό ρόλο, ενώ ο Γουόρντεν θα αποτελέσει τον μοναδικό προωθημένο των “ερυθρλεύκων”.